14 March 2012

Pe3 - Bapak Segala Gangster (akan datang)

5 comments:

alcoholicnicotina said...

kena layan ni :)

Yanty Lee said...

pengambaran di Penang ke? Hebat!

Anonymous said...

apa je lakonan farid kamil pasti saya akan tonton :)

Anonymous said...

Salam, not bad, your next film, nampak macam best, aku ada satu soalan, Farid hari tu aku nampak ko bawa yamaha R1 w**808 tu, nak tanya ko punya atau pinjam?
sebab motor tu macam aku kenal je, aku pun pakai R1, duduk sebelah ko time, anyway ko tak sombong, ok. good luck bro!

Nish Swift said...

When will this be out?