11 October 2012

Contest Untuk Blogger : Jom Tengok Pe3

Siapa disini blogger tegar?
Ada sesuatu menanti anda. Hanya tuliskan apa-apa entri mengenai filem Pe3 dengan tajuk
"JOM TENGOK PE3".
 
 
Entri yang menarik akan menerima hadiah misteri.
Entri tersebut mestilah di "publishkan" mulai hari ini 11 Okt hingga 13 Okt 2012.
Hanya 10 orang pemenang sahaja yang akan dipilih..
Tinggalkan link setiap entri yang telah di "publishkan" di sini (catatkan nama dan no.telefon)
Jangan lepaskan peluang ini..
-FK ADMIN

09 July 2012

15 May 2012

T-SHIRT EKSKLUSIF FK GROUP

Assalam semua.. Berita gembira dari ADMIN...


Jom dapatkan T-Shirt Ekslusif FK Group. Hanya RM35 sehelai

(Kos Pos Semenanjung +RM7 / Sabah +RM15 / Sarawak+RM12 )

T-shirt ini khas untuk anda yang meminati Farid Kamil. Sebagai tanda sokongan anda pada FK, jom beli sorang 1 ye..

Dan yang semestinya T-Shirt ini tidak dijual dimana-mana pasaran luar. Jika anda terjumpa dimana-mana..itu bukanlah original.

Macam mana nak tempah??

1. Sila rujuk jadual saiz dibawah

*Saiz XXXL : L 34" / W 27"

*Saiz XXXXL : L 36" / W 29"


2. Bank-in kan harga Baju termasuk Pos ( RM35 + RM7 = RM42) ke akaun berikut
MAYBANK : 1520-6891-9634 (SHUHANA BT AHMAD)

3. SMSkan detail anda : Nama, Saiz, Jumlah bayaran, Waktu Bayaran dan alamat ke No : 012-5677630

Untuk tempahan batch pertama ini akan dibuka selama 1 BULAN sahaja (tamat pada 15.06.2012). Dan semua tempahan akan dipos selepas dari tarikh tutup.


Terima kasih atas sokongan anda pada kerjaya seni FK..

Buktikan anda adalah peminat setia FK dengan memiliki T-Shirt ini. Limited and special edition !


By: FK Admin


25 January 2012

22 January 2012

Gongxi Fa Cai

Hati-hati di jalanraya pada sapa2 yang baru nak gerak balik ke kampung, yang dah sampai tu jaga diri baik2 ya, selamat bercuti semua ;)